Η Εταιρεία

Καλώς ήλθατε στην H&Κ - Α. Μιχελιδάκης Ι. Νιράκης ΑΕΒΕ

Η εταιρεία μας λειτουργει στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων  εδω και πολλά χρόνια στην Ελληνική αγορά , έχοντας έναν αρκετά μεγάλο στόλο  αυτοκινήτων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας .

Επίσης η εταιρεία λειτουργεί και σαν αποκλειστικός έμπορος και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής αυτοκινήτων HYUNDAI & KIA και μοτοσυκλετών HONDA για το νομό Ηρακλείου από τον Απρίλιο του 2011.
Στον εκθεσιακό μας χώρο επί της Λ. Ικάρου 11 στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων των Κορεατών κατασκευαστών HYUNDAI & KIA.
Από το Νοέμβριο του 2012 διαθέτουμε και την πλήρη γκάμα μοτοσυκλετών, σκούτερ και παπιών της κορυφαίας Ιαπωνικής εταιρίας HONDA, σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος & επισκευαστής Ν.Ηρακλείου.
Τον Μάιο του 2014 αναλάβαμε την αντιπροσωπεία Κρήτης για τις μοτοσυκλέτες DUCATI, επίσης επί της Λ.Ικάρου 11 σε συνεργασία με την KOSMOCAR ΑΕ.

Στο νέο χώρο που δημιουργήσαμε επί της Λ.Ικάρου 39 στη Νέα Αλικαρνασσό, από τον Ιούλιο του 2014 αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά τις εταιρείες: KYMCO, KAWASAKI, DAELIM, PEUGEOT SCOOTERS.
Φυσικά διαθέτουμε πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και μεγάλη ποικιλία επιλεγμένων και εγγυημένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στους εκθεσιακούς μας χώρους.
Το συνεργείο μας αυτοκινήτων βρίσκεται επί της οδού Μαυσώλου 199, ενώ το συνεργείο μοτοσυκλετών επί της Λ. Ικάρου 45.
Σκοπός μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη τόσο στην αγορά του οχήματος όσο και στη συντήρησή του, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από άριστα καταρτισμένο προσωπικό.
Όποιον τρόπο μετακίνησης επιλέξετε, βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας, με τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα μοντέλα της αγοράς.