Συνεργεία Ανταλλακτικά Μεταχειρισμένα - H & K ΑΕΒΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ HYUNDAI KIA KYMCO HONDA DUCATI KAWASAKI PEUGEOT DAELIM ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Συνεργεία Ανταλλακτικά ΜεταχειρισμέναΕπί της οδού Μαυσώλου 199 στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου βρίσκεται το service αυτοκινήτων για τα αυτοκίνητα HYUNDAI & KIA MOTORS
Παρέχουμε πλήρη κάλυψη διαθέτοντας
Συνεργείο
Ηλεκτρολογείο
Φανοποιείο
Βαφείο
Επί της Λ. Ικάρου 45 στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, πολύ κοντά στον εκθεσιακό μας χώρο, βρίσκεται το συνεργείο μοτοσυκλετών HONDA με επίσης υπερσύγχρονο εξοπλισμό.
Το προσωπικό μας πληρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές και πτυχία που απαιτούν τόσο η HYUNDAI MOTOR COMPANY και η KIA MOTORS όσο και η HONDA motorcycles, ακολουθώντας επίσης όλες τις μετεκπαιδεύσεις και τα σεμινάρια που ανακοινώνονται από τον εισαγωγέα.
Το άριστο επίπεδο κατάρτισης σε συνδυασμό με τη χρήση μόνο γνήσιων εργοστασιακών ανταλλακτικών, εγγυάται τη σωστή συντήρηση και μακροζωία του οχήματός σας.
Ειδικές τιμές περιμένουν όλους τους πελάτες μας με μεγάλες εκπτώσεις και εγγυήσεις σε κάθε ανταλλακτικό που τοποθετούμε.
Επίσης το συνεργείο της HONDA στην Λ. Ικάρου είναι κοντά σας με όλα τα γνήσια ανταλλακτικά της εταιρείας μας.Διαθέτουμε πλήρη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών για τις εταιρίες
HYUNDAI
KIA MOTORS
HONDA motorcycles
KYMCO
KAWASAKI
PEUGEOT SCOOTERS

DUCATI
DAELIM

Πριν σας βάλουν στον πειρασμό για την αγορά μη γνήσιων ανταλλακτικών αναλαμβάνοντας το ρίσκο για το όχημά σας, ελέγξτε τις τιμές μας και είμαστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε.
Μόνο το γνήσιο ανταλλακτικό μπορεί να εγγυηθεί απρόσκοπτη λειτουργία και διάρκεια ζωής στο αυτοκίνητο ή τη μοτοσυκλέτα σας. Την περιουσία σας.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού